Nintendo Switch

Ed Boon obećava da će Mortal Kombat 1 Nintendo Switch verzija biti ispravljena

Iako je Mortal Kombat 1 od svog izlaska uglavnom viđen kao uspeh sa generalno povoljnim kritikama, jedna platforma na kojoj se nalazi bila je sve samo ne prijatna: Nintendo Switch.

Verzija igre na hibridnoj konzoli je osuđena širom interneta zbog raznih bagova, lošeg vizuelnog kvaliteta, loše razvijenih fatalitija i još mnogo toga. A s obzirom da Mortal Kombat 1 košta istih 70 dolara na Switchu kao i na svim ostalim platformama, fanovi su bili besni što plaćaju toliko za ono što očigledno izgleda kao pokvarena igra.

“Definitivno će dobiti ažuriranje”, rekao je Ed Boon u intervjuu za BBC. “I mnogi od problema koji su se pojavili će definitivno biti rešeni. Bilo bi idealno da smo izdali verziju koju smo apsolutno želeli. Ali sve što vidimo kao problem je na našoj listi i biće popravljeno. Sve što vidimo kao neprihvatljivo će definitivno biti rešeno.”

Boon je dodao da je tim u NetherRealm posvećen podršci igre na Switchu, “kao što smo to uradili sa Mortal Kombat 11”.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top