PC

Like a Dragon: Infinite Wealth izlazi početkom naredne godine

Like a Dragon: Infinite Wealth je sledeća igra u dugotrajnom Yakuza serijalu (sada poznatoj kao Like a Dragon). Najavljena još u junu ove godine, igra je trebala da stigne negde početkom 2024. godine. Sada imamo tačan datum izlaska.

Kao deo najnovijeg jesenjeg samita Ryu Ga Gotoku (RGG Studio), tim iza Like a Dragon prikazao je dugi trejler za predstojeći RPG ‘Infinite Wealth’, otkrivajući da je igra postavljena za izlazak 26. januara.

Zanimljivo je da će Infinite Wealth stići tačno istog dana kao i Tekken 8 – i samo nekoliko dana pre još jednog masivnog JRPG-a ‘Persona 3 Reload’ (koji izlazi 2. februara).

Like a Dragon: Infinite Wealth je sledeći glavni ulazak u serijalu Like a Dragon (Yakuza) u kojoj “neočekivani niz događaja pokreće dve legendarne bivše jakuze, Kasuga Ichibana i Kazuma Kiryua, na avanturu kao dvostruke igrive protagoniste.”

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top