Filmovi-Serije

Silent Hill: Ascension interaktivna serija izlazi krajem oktobra, baš za Noć veštica

Silent Hill: Ascension će izgleda biti lansiran 31. oktobra 2023. godine.

Iako se “interaktivna streaming serija” zvanično planira da debituje ove godine, ažuriranje Google Play listinga u ponedeljak otkriva kasni oktobarski datum lansiranja.

“Silent Hill: Ascension se lansira 31. oktobra”, piše. “Doživite svetsku premijeru uživo u 21h ET / 18h PT.”

Prema developeru Genvid Technologies, Silent Hill: Ascension nudi “jedinstvenu mešavinu streaming emisije i video igre gde publika može uticati na ishode života likova, svetova i priča koje vole”.

Dodaje: “Serija prati više glavnih likova sa lokacija širom sveta koje muče novi i zastrašujući monstrumi iz Silent Hill univerzuma.

“Vrebajući u senci, ovi monstrumi prete da konzumiraju ljude, njihovu decu i čitave gradove dok su privučeni u tamu i nedavnim ubistvima i dugogodišnjom potisnutom krivicom i strahovima.

“Pridružite se ovom uronjenom putovanju dok vaše odluke oblikuju priču, vodeći do uzbudljivih trenutaka iskupljenja, patnje ili prokletstva.”

Silent Hill: Ascension će imati “dnevne scene gde je svaki dan drugačiji od prethodnog na osnovu vaših akcija i odluka publike”.

Ascension je jedan od brojnih Silent Hill projekata koji su trenutno u razvoju.

Developer iza skorijeg projekta The Medium, Bloober Team, radi na Silent Hill 2 Remake, Silent Hill Townfall je u razvoju u škotskom studiju NoCode i biće objavljen od strane Annapurna Interactive, a Silent Hill F je “potpuno nova priča smeštena u Japanu 1960-ih godina koja sadrži prelep, ali zastrašujući svet”.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top