Vesti

Sony otkrio novi talas igara za PS Plus Extra i Premium pretplatnike

Ranije ove nedelje, procurelo je sedam igara koje će biti dostupne članovima PS+ Extra i Premium. Sada, nekoliko dana kasnije, Sony je objavio punu listu. Kao što su procurele informacije pokazale, igre poput Gotham Knights i Disco Elysium The Final Cut su na putu, ali ima i par iznenađenja. Takođe, otkrivena je i sledeća serija classic naslova za članove PS+ Premium.

Počevši od 17. oktobra, članovi PS+ Extra će moći da preuzmu i igraju Gotham Knights, Disco Elysium: The Final Cut, The Dark Pictures Anthology: House of Ashes, Alien Isolation, Dead Island Definitive Edition, Outlast II, Elite Dangerous, FAR: Changing Tides, Gungrave Gore, Eldest Souls i Roki.

Kao što možete videti iz liste, ovde postoji stalna tema horora, baš na vreme za Noć veštica kasnije ovog meseca.

Pretplatnici na PS+ Premium će dobiti pristup još nekoliko klasičnih igara, uključujući Tekken 6, Soulcalibur: Broken Destiny, Ape Escape Academy i IQ Final.

Sony je imao vrlo zauzetu nedelju, sa nekoliko najava koje su sve pale ove nedelje. Pored novih PS+ naslova, Sony je takođe predstavio novi, tanji PS5 koji će biti lansiran kasnije ove godine, kao i PS5 Game Streaming, novu funkciju koja će omogućiti pretplatnicima na PS+ Premium da pristupe PS5 igrama preko oblaka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top