PC

Age of Empires dobija novi DLC

Age of Empires 2 će dobiti novi DLC, prema novom curenju informacija na internetu.

U onome što izgleda kao ranije nego što je planirano postavljanje u prodavnicu, Age of Empires 2: Definitive Edition dobija novi DLC paket pod nazivom “The Mountain Royals”.

“Pripremite se za legendarno putovanje dok predstavljamo DLC ‘The Mountain Royals’ za Age of Empires II: Definitive Edition,” piše u opisu. “Otključajte bogatu istoriju i neispričane priče o Jermenima i Gruzijcima, deo tri nove kampanje!”

Sa novim DLC paketom, igrači će dobiti dve nove civilizacije: Jermene i Gruzijce.

Jedinstvene jedinice Jermena su Composite Bowman, jedinica “sposobna da probije čak i najčvršći oklop” i Warrior Priest, “pešadijska jedinica koja može da se bori i leči savezničke jedinice”. Gruzijci dobijaju Monaspu, konjičku jedinicu čija se snaga povećava što ih više imate.

Što se tiče tri nove kampanje, to su Tamar’s Ascension, Thoros The Great i Ismail. 

Datum izlaska i cena još uvek nisu poznati u trenutku objavljivanja. Međutim, ako su postavljeni na Microsoft Store pre nego što su brzo uklonjeni, izlazak bi trebao biti predstojeći.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top