Vesti

Novi Iron Man prati trendove, imaće RPG elemente 

Studio zaslužan za nedavni rimejk Dead Space-a (EA Motive) sada radi na novoj Iron Man igri. Poznato je da će igra biti rađena u Unreal Engine 5. Novost je da se pojavila informacija kako EA Motive traži developera „koji je upućen u moderne naslove i akcione igre sa elementima RPG-a“. 

S obzirom da ovaj naslov sigurno neće u skorije vreme ugledati svetlost dana, dostupnih informacija ima praktično na kapaljku. No, ono što se pored endžina zna jeste da će igra biti AAA tipa i otvorenog sveta, što je donekle i očekivano shodno načinu na koji se kreće gvozdeni čovek. 

Sada znamo da ni ovaj naslov neće zaobići sve učestaliji RPG elementi prisutni u žanru akcionih-avantura. Samo da ne bude po uzoru na Marvel’s Avengers ili zaboravljeni Anthem, za kojeg mnogi igrači ističu da bi mogao biti polazna osnova za izradu Iron Man naslova. Ujedno, rezona ima, jer je to igra koja je izdata od strane Electonic Arts-a.

Autor: Nebojša Klasanović

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top