PC

Diablo 4 dobija još novog sadržaja u aktuelnoj sezoni, kao i prvu ekspanziju

Diablo 4 je imao dosta vremena da zablista na BlizzConu ove godine. Pored tizera za prvu ekspanziju igre, developeri otkrili su da je još dosta iznenađujućeg sadržaja na putu za one koji učestvuju u Season of Blood.

Prva ekspanzija za Diablo 4 će se zvati Vessel of Hatred i trejler potvrđuje da će Mephisto biti uključen. Blizzard je takođe potvrdio da će nas ova ekspanzija odvesti u povratnički region iz Diablo 2, Nahantu. Takođe će biti i potpuno nova klasa koja dolazi u igru – ne već viđena klasa, tako da ćemo videti nešto potpuno novo za serijal Diablo.

Većina ovih detalja je otkrivena kroz curenje informacija u poslednjim nedeljama, tako da nije bilo mnogo iznenađenja. Možda je najiznenađujuća stvar planirani datum izlaska, koji je kraj 2024. godine. Očekivan je izlazak bliže letu nego prazničnoj sezoni.

S druge strane, Blizzard izgleda da je znatno poboljšao svoju sezonsku formulu sa ovom najnovijom sezonom. Igrači su već bili zadovoljni povećanjem dobitka XP, boljom funkcionalnošću mountova i novim vampirskim moćima i sezonskim aktivnostima. Međutim, još nismo gotovi sa novim sadržajem za sezonu. Uskoro će Abattoir of Zir stići u igru kao limitirani end-game događaj, dizajniran za igrače koji su dostigli maksimalni nivo i usavršili svoje build-ove.

Ova nova aktivnost je opisana kao ‘vrhunski’ sadržaj, dizajniran da bude izazovan čak i za one koji mogu da prođu kroz Tier 100 Nightmare Dungeons ili Uber Lillith i Uber Duriel.

Blizzard takođe radi na tome da stare sezonske moći prenese na buduće sezone. Za ovu trenutnu sezonu, to će stići u obliku pet novih jedinstvenih prstenova, po jedan za svaku klasu, koji sadrže jednu od popularnih moći Malignant Heart. Već je potvrđeno da će prsten Necromancera omogućiti da se veštine leševa automatski događaju, nešto što je većina nekromancera buildova koristila prošle sezone.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top