PC

Project Sirius igra iz Witcher franšize će verovatno biti otvorenog sveta

Osim ako niste potpuno izolovani od najvećih vesti u svetu igara, bićete upoznati sa monumentalnim ažuriranjem CD Projekta o stanju kompanije koje je otkrilo masivni roadmap za Cyberpunk i The Witcher franšize.

To je bilo u oktobru 2022. godine, kada je poljski razvojni tim otkrio ambicioznu postavku koja uključuje niz novih Witcher igara, uključujući multiplejer naslov koji razvija The Molasses Flood.

Nedavno se pojavio oglas za posao na LinkedInu, koji oglašava slobodno mesto u kancelariji studija Molasses Flood u Bostonu.

Govorilo se o potrebi za ‘Senior ili Principal Level Designer’ da bi se kreirali ‘prostori postavljeni u slovenskom otvorenom svetu The Witcher’. Pre samo nekoliko meseci, usred preuređivanja prioriteta u CDPR-u, rečeno je da će igra The Molasses Flooda – Project Sirius – biti ‘jedna od najinovativnijih igara koje su ikada krasile The Witcher franšizu’.

Prema izveštajima, to je igra prvenstveno za više igrača sa elementima za jednog igrača, ali osnovna priroda igre je – potencijalno do sada – bila skrivena.

Ako postoji nešto što je serijal The Witcher dobro uradio, to je aktivno pružanje guste, imerzivne i zaista zanimljive priče igraču – u The Witcher 3 (2015), ta ponuda je proširena više nego ikada pre sa ogromnom mapom otvorenog sveta.

U martu 2023. godine, otkriveno je da će Project Sirius biti rebootovan kako bi se pojednostavio razvoj igre.

Navedeno je da je veliki deo sredstava ‘potrošen’ na projekat do sada, a trakcija nije bila obezbeđena brzo kao što bi CDPR želeo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top