PlayStation 5

Evo ko je sada glavni Spider-Man u Insomniac igrama

Spider-Man 2 je postigao ogroman uspeh, lako se probijajući na vrh liste od kada je izdat 20. oktobra.

Za mnoge, proglašava se za ‘najbolju superherojsku igru ikada napravljenu’, sa Insomniac Games koji gura mogućnosti PlayStation 5 do granica u svom naporu da izgradi fluidnu, ogromnu avanturu u otvorenom svetu.

U intervjuu objavljenom u Gizmodu, Ben Arfmann (narrative director) i Brittney Morris (advanced writer) iz Insomniaca su razložili mnoge aspekte senzacionalne igre, otkrivajući gomilu spojlera, uključujući ko je po Insomniac Games sada ‘primarni’ Spider-Man.

Ko je primarni Spider-Man? Možda neće biti iznenađenje – posebno onima koji su završili Spider-Man 2, ali ubuduće, ‘glavni’ Spider-Man će biti Miles Morales, dok će Peter Parker “sedeti na zadnjem sedištu “kulirat” i skinuti masku na neko vreme da bi se fokusirao na ‘IRL’ aktivnosti.

U intervjuu za Gizmodo, Morris je govorila o ideji da Miles preuzme mantiju ‘glavnog’ Spider-Mana, nasleđujući svog učitelja, Pitera Parkera:

Uvek je delovalo vrlo prirodno, i mislim da smo svi kolektivno mislili da će se to desiti.

Za mene, to pokazuje veliki stepen evolucije od strane Milesa; na početku igre, vidimo ga kako se muči da shvati šta želi da radi sa svojim životom.

Do kraja, imali smo Milesa koji nosi teret spasavanja grada, ali i nosi Pita kada Pit nije bio dovoljno jak da nosi sebe u različitim trenucima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top