PC

Sada i krediblini izvori tvrde da GTA 6 najava stiže u narednim danima!

Rockstar će izgleda zvanično najaviti Grand Theft Auto 6 u narednim danima, prema izveštajima.

Izvori iz Bloomberga, inače oni koji imaju izuzetan kredibilitet u industriji, su izneli verovatni plan Rockstara za najavu igre, sa kratkom najavom “već ove nedelje” i zatim trejlerom za igru sledećeg meseca, u decembru.

Trejler za decembar će doći 25 godina nakon osnivanja studija Rockstar u decembru 1998. godine, i malo više od decenije od originalnog lansiranja Grand Theft Auto 5.

Iako Grand Theft Auto 6 još uvek nije zvanično najavljen, Rockstar je potvrdio da je bio zauzet razvojem svoje sledeće GTA igre – i rekao investitorima da očekuju izuzetno uspešnu godinu 2024, kada se očekuje da će dugo očekivani projekat konačno stići.

Očekuje se da će GTA 6 biti smešten u moderni Vice City – fiktivnu verziju Majamija u serijalu – i da će glavne likove činiti muški i ženski protagonisti.

Ovi detalji dolaze iz ranijih izveštaja Bloomberga o igri, koji su takođe naveli da će se njena mapa postepeno proširivati nakon što igra bude lansirana.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top