PC

Besplatna multiplejer igra studija Remedy, Vanguard, iznova ušla u razvoj ali kao premium naslov

Remedy je nedavno ažurirao investitore o svojoj mapi predstojećih igara, potvrđujući da su Max Payne Remake naslovi spremni za ulazak u produkciju, dok su druge igre poput Control 2 još uvek u fazi preprodukcije. Studio je sada dao dalje ažuriranje o Project Vanguard, njegovoj predstojećoj multiplayer igri. Iako je prvobitno zamišljena kao besplatna igra, od tada je prešla u ‘premium’ kategoriju.

Predstojeća multiplayer igra studija Remedy, kodnog imena ‘Vanguard’, više neće biti lansirana kao besplatna igra. Prema izvršnom direktoru, Tero Virtala, igra se razvila u ‘premium’ naslov, što znači da će imati cenu, umesto da bude besplatna za preuzimanje.

U belešci za investitore, Virtala je rekao: “Napravili smo neke velike korake u razvoju Vanguarda. Nakon mnogo pažljivog razmatranja, verujemo da je preuzimanje novog pravca gde će igra biti više izgrađena oko osnovnih kompetencija Remedija pravi put.”

Naravno, to što je premium multiplayer naslov ne znači da neće biti mikrotransakcija, pa ćemo morati da sačekamo i vidimo kakva će biti ukupna strategija monetizacije. Sa ovom promenom pravca, Vanguard će se vratiti na fazu koncepta i dobiće novo kodno ime. Igra se sada razvija pod kodnim imenom “Kestrel” i biće izgrađena na mnogim funkcijama, imovini i temama koje su već dizajnirane za Vanguard.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top