PC

Stara PC igra rimejkovana posle više od 20 godina

U poslednjih nekoliko godina nije retkost da vidimo rimejke (remaster, definitive i slična izdanja) igara koje su bile izdate na prethodnim generacijama konzola. Ono što jeste retkost je kada nastane rimejk igre stare dvadeset i pet godina i to od malog, nezavisnog studija. Narco Police je bila ”hodnik-pucačina” izdata davne 1991. za kućne računare Amiga, Amstrad, Spectrum, Commodore i PC (DOS). U igri ste upravljali jednom od tri ekipe specijalaca na misiji infiltracije u narko kartel i eliminisanju praktično svega što se mrda. Mali studio Nightwolf Games je poslednjih nekoliko godina radio na rimejku igre za moderne PC-eve i upravo su izdali finalno izdanje igre sa puno ispravki u odnosnu na prethodne verzije posle duže pauze i odlaganja.

Rimejkovani Narco Police možete downloadovati sa ovog linka, a u nastavku pogledajte kako izgleda njeno finalno izdanje:

Poređenja radi, ovako je izgledao original na Amigi:

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top