PLAY! ; PLAY! Zine

Bandai Namco najavio „velike“ Dark Souls 3 vesti

Kada je Bandai Namco, izdavač popularnog Souls serijala, najavio navodne „velike“ Dark Souls 3 vesti, mnogi su goreli od želje da što pre saznaju o čemu je reč. Dark souls film? Prerađena verzija za Xbox One i PS4? Detalji DLC-a? Ne, reč je o novoj liniji odeće.

Trenutak kada je na twitter-u osvanula najava da nas očekuju „velike“ vesti, mnogi su se ponadali gore navedenim idejama.

Međutim, na razočarenje mnogih, Bandai Namco je imao drugu zamisao. Ogromno negodovanje fanova i nije mnogo šokantno jer ukoliko se kaže da su u pitanju velike vesti, onda se očekuje nešto veliko, ne linija odeće. Za nas, velika vest bi bila raniji datum izlaska Dark Souls 3 na tržište, ali ne, Bandai Namco smatra da je i ovo velika vest. Nismo tu da kritikujemo, ali malo je reći da je uzbuđena masa ljudi bila razočarana.

Svakako, deli nas još jako malo vremena do dolaska očekivanog nastavka Souls serijala, tako da to, na svu sreću, neutrališe masovno negodovanje mnogih, koji bez obzira na “veliku” vest jedva čekaju novu avanturu.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!