PLAY! ; PLAY! Zine

Remedy preporučuje igranje Quantum Break na starim drajverima

Najnovija igra studija Remedy, Quantum Break, ima određenih problema na PC-u. Ova ambiciozna kombinacija akcione igre sa kontrolisanjem vremena i igrane serije važi za najbolje prodavani novi IP iz Microsofta, ali PC igrači prijavljuju česta usporavanja, probleme sa korišćenjem memorije računara, čak i pucanja na desktop.

Studio je na zvaničnom forumu objavio da su svesni brojnih problema sa igrom i da imaju u planu rešavanje istih u što kraćem roku, ali je njihovo početno rešenje grafičkih problema možda najgenijalnije koje smo skoro videli. Naime, preporuka je da Quantum Break igrate na mesec dana starim Nvidia drajverima ukoliko imate grafički karticu tog proizvođača. Drajveri u pitanju su objavljeni prvog marta i nose verziju 362.00, dok je aktuelna verzija 364.72 i, paradoksalno, Nvidia navodi da su baš to optimalni drajveri za igru.

Takođe, Microsoft će početkom maja izdati apdejt za svoj UWP sistem kojim će omogućiti razvojnim studijima da Windows 10 igre imaju podršku za kontrolisanje v-sync i G-sync i Freesync monitore, a očekuje se i opcija uklanjanja filmskog efekta ”zrna” koja ne malom broju igrača jako smeta i bespotrebno kvari vizuelni doživljaj.

Naš Gaming Podcast

Facebook:

PLAY! Zine Instagram:

  • Some might tell you that this is marketing for forthcominghellip
  • Did you read our review of Desync yet? Of nothellip
  • This monday sure feels like Friday The 13th with Jasonhellip
  • I got no clue whats going on but its sohellip

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!