PLAY! ; PLAY! Zine

Destiny 2 dolazi na PC?

Prvi Destiny, sem što je bila jedna od najskupljih video igara svih vremena sa pola milijarde dolara budžeta,bio je FPS MMO koji je iz misterioznih razloga preskočio PC platformu. Po novim glasinama, Destiny 2 bi mogao da ispravi ovaj propust i pored Playstation 4 i Xbox One izdanja dobije i ono za PC iako su svojevremeno izjavili da PC igrači ne igraju FPS igre kako bi trebalo.

Sem posta na forumu, kolege iz Kotaku su takođe pričale o Destiny 2 na PC-u i da se navodno interno u Activisionu i Bungie razmatra to ideja još od početka ove godine, a da projekat podržavaju studiji Vicarious Visions i High Moon. Navodno, Destiny 2 će biti i velika promena u odnosu na originalnu igru dizajnirana da ”bude kao potpuno nova igra” i moguće je da će ceo postojeći setting biti zamenjen nečim potpuno novim.

Podsetimo se na kraju da su i oko prve igre kružile glasine da će dobiti PC izdanje. Takođe, sama najava nove igre je mnogim igračima stavila do znanja da Bungie ne održava baš svoja obećanja jer su svojevremeno najavili da će Destiny imati podršku tokom narednih deset godina. Mi ćemo naravno pratiti razvoj ove priče i izveštavaćemo čim saznamo nešto novo.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!