PLAY! ; PLAY! Zine

Specijalne Resident Evil 7 sveće učiniće vaše VR iskustvo još boljim!

S obzirom da smo u Play!Zine redakciji intenzivno igrali sve VR demoe za nadolazeći Resident Evil 7, možemo da vam kažemo da je hajp sa kojim očekujemo kraj januara i dolazak punog izdanja igre zaista prešao sve granice.

Ipak, sednemo mi tako na Sony PlayStation 4, stavimo VR headset na glavu, krenemo da lutamo po oronuloj kući horora u RS7, i nešto nam uporno ruši potpuni ugođaj, taj suvi miris elektronike i papira po redakciji koji VR ne može da sakrije.

Al’ ne leži vraže, stiže nam rešenje i za taj problem! Neko se setio kako može fino da zaradi tako što će da nadomesti i ovu dimenziju igranja VR igara.

Stižu nam licencirane sveće (da, sveće) za Resident Evil 7, pravljene specijalno za VR iskustvo igranja ove igre. Po rečima u zvaničnom opisu proizvoda, sveće su dizajnirane tako da ispuštaju miris okruženja same igre, mirišu na staru drvnu građu, kožu i krv.

Zvanični naziv proizvoda je Resident Evil 7: Blood, Sweat, and Fears 4D VR Candle (RE7: Krv, Znoj i Strah 4D VR sveća) i cena im je sve samo ne mala, koštaju dobrih 19 dolara po komadu, a očekivano trajanje je 18-20 sati, tako da ćete verovatno moći da završite prelazak igre sa jednim komadom.

Ove sveće se puštaju u prodaju 20. januara preko portala Merchoid, taman da vam stignu do 24. januara, kada je zvanični izlazak Resident Evil 7.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!