PLAY! ; PLAY! Zine

Betmen film konačno dobio reditelja kao i zvanični naslov

Nakon što je Ben Aflek izjavio da ne može da bude scenarista, glumac, reditelj i producent (ma šta pričaš?) novog Betmen filma, krenula je potera za novim rediteljem.

Izbor je pao na Meta Rivsa koji iza sebe ima iznenađujuće dobre predstavke Planete majmuna, a tu je i sjajni Kloverfild.  Nakon inertnog Zeka Snajdera i nepovezanog Dejvida Ajera, DC univerzum konačno ima sposobnog reditelja. To nam daje nadu da film neće biti propast. Mada…

Ako neće Ben, hoće Cezar

Uveliko kruže glasine da Ben Aflek želi da pobegne sa ovog projekta jer mu je preko glave DC univerzuma, iako je on bio svetla tačka. Takođe, u zvaničnoj objavi izbora reditelja nigde se ne pominje Ben Aflek kao ni Džo Manganelo (Deathstroke). Izostanak priče o glavnom negativcu možda znači da su odustali od (realno glupe) ideje da glavni negativac bude bezlični plaćeni ubica koji je poznat samo kao uzor od koga je nastao Deadpool (kao parodija na njega).

Ostaje nam samo da vam potvrdimo i definitivni naslov filma. Jel ste spremni – The Batman! Nikad ne biste pogodili jel da?

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!