PLAY! ; PLAY! Zine

Poznate Dizni igre se vraćaju u kompilaciji

Spremite džojpede, zagrejte zglobove jer se nastavlja trend povratka Diznijevih avantura! Nakon nove sezone Pačjih priča, ovog puta nam stižu restaurirane stare igre koje je Capcom radio u saradnji sa Diznijem.

Predstavljeno je šest Dizni igara koje stižu u paketu pod nazivom The Disney Afternoon Collection. Ne znamo samo da li ime insinuira da je dovoljno jedno popodne da se one obrnu. U paketu se nalaze igre koje su ’80-ih i ’90-ih izlazile za NES i Sega Genesis a koje su tematikom vezane za Diznijeve crtaće: Duck Tales, Darkwing Duck, TaleSpin i Chip’n’Dale Rescue Rangers 1 i 2. Neke od ovih crtaća ste mogli svojevremeno da gledate na  TV Politici i RTS.

Capcom je izjavio da su igre prelepo restaurirane kako bi podržale grafiku visoke definicije, a tu su i opcioni filteri ako želite da igre deluju ekstra retro. Dodate su i neke nove osobine za svih šest igara kao što su borbe sa bossovima, vremenski ograničeni mod.

Kako su stare igre bile prilično teške, ubačena je mogućnost da se “premota vreme” kako ne bi morali da prelazite sve iz početka. Kolekcija izlazi 18.aprila za PC, PS4 i Xbox One.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!