PLAY! ; PLAY! Zine

Duck Tales crtać se vratio, a tu je i prvi trejler!

Čuvene Pačije priče se vraćaju u velikom stilu!

Detinjstvo mnogih je obeležio Mikijev zabavnik i crtać Pačije priče gde su Baja Patak i Raja, Gaja i Vlaja rešavali misterije u stilu Indijane Džounsa. Dizni je posle 15-ak godina rešio da vrati sjajni crtani, a pred nama je i prvi trejler:

Crtež i animacija pomalo podsećaju na Cartoon Network crtaće, što i nije loše, mada nam je nekako onaj stari fazon draži. Kako stvari stoje nije reč o novoj sezoni nego o rebootu, tako da nas očekuje priča od nule. Koliko Dizni veruje u uspeh novih priča govori podatak da je već poručena druga sezona. Pored apdejta izgleda, humor je takođe osvežen tako da je zabavno i deci i odraslima.

Pačije priče su krenule prvobitno 1987. godine i trajale su sve do 1990. Priča o Baji Patku avanturisti se nije previše promenila u rebootu, ali su se očekivano uključili novi glumci. Takođe se odustalo od skvičanja Raje, Gaje i Vlaje, koji sad zvuče kao normalni ljudi. Ekipa glumaca je impresivna, tu je Dejvid Tenant (Doktor Hu, Džesika Džouns), Deni Padi (Community), Ben Švorc (Parks and Recreation) i Bobi Mojnihan (Saturday Night Live).

Još uvek se ne zna datum izlaska reboota, ali znamo da će biti leto kad se to desi. Nostalgija je najveći magnet, sad jedva čekamo nove pernate avanture!

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!