PLAY! ; PLAY! Zine

EA Origin opet nudi besplatnu igru!

Electronic Arts ima lep običaj da kroz svoj Origin servis poklanja igre. One se periodično menjaju, pa smo tako prethodno imali priliku da uzmemo Mass Effect 2, dok je sada na redu odlična avantura Syberia II. Igra je svojevremeno izuzetno dobro prošla, pa tako na Metacritiku drži odličnih 80% dok na Steamu ima ocenu 9.

Syberia 2 je avantura iz trećeg lica gde pratimo avanture Kejt Voker koja je u prvom delu napustila stresni život u Njujorku kako bi pratila ekscentričnog pronalazača u Sibir, gde i dalje žive mamuti. Dobra stvar je i da ne morate da imate predznanje iz prvog dela da bi upali u priču, jer već na početku imate prolog koji sve objašnjava. Jedan od razloga zašto je igra sada dostupna je i to što Syberia 3 izlazi sledećeg meseca, pa je ovo savršen trenutak da uletite u priču.

Igra se veoma lako skida. Dovoljno je da posetite Origin sajt (ili pristupite prodavnici putem klijenta) i kliknete na Get it now. I akcija je gotova, dobili ste igru na račun kuće, za dž! Igra će vam se nalaziti na spisku vaših kupljenih igara i možete je skinuti i igrati kad god poželite bez vremenskog ograničenja.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!