PLAY! ; PLAY! Zine

LoL: igrač glavom razbio monitor nakon izgubljene partije

Svako od nas je u svojoj igračkoj karijeri razbio par tastatura, džojstika i miševa, ali malo ko je pokušao da to isto učini sa svojom glavom.

Svi znamo kako su kineski igrači strastveni pri igranju bilo čega a kamoli League of Legends. Jedan lokalni igrač je izgubio partiju koja mu je očigledno mnogo značila u životu pa je odlučio da svoju frustraciju iskali na monitoru – glavom.

 

Možda nije dobar u LoL-u ali zato kida u hrkljušu; foto: Ifeng

Ovaj strastveni igrač jednostavno je toliko bio iznerviran lošom igrom saigrača da je monitor jednostavno morao da strada. Iz priloženog se može videti da ima sjajnu tehniku glavom i prosto je šteta što se nije odlučio za fudbal. On naravno nije jedini koji je ikad izgubio živce uz LoL, ali je svakako pionir u samopovređivanju. Pogledajte i ostale njegove kolege:

I tako dok su ostali gosti internet kafea umirali od smeha, zaposleni su morali da ga vade iz monitora. Ovo im verovatno nije prvi takav slučaj. Gazda internet kafea je rekao da se ovo nije desilo i da ne treba da verujemo svojim očima jer sve to fotomontaža. Dakle, move along nothing to see.

Dotični glavonja ima sreće što monitor nije neki kvalitetniji sa metalnim ojačanjima jer bi mu to verovatno bila poslednja League of Legends partija u životu. Za više slika sa ovog fenomenalnog događaja kliknite na link ovde.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!