PLAY! ; PLAY! Zine

Mass Effect: Andromeda trejler potvrdio prisustvo popularne rase vanzemaljaca

Traženje novog doma u nepoznatoj galaksiji nije lak zadatak. Kolonisti traže određene uslove za život, a među njima je i jedna do sada nepotvrđena rasa. Jel možete sami da prepoznate o kojoj se rasi radi? Pogledajte video i pronađite trag:

 

Da vam pomognemo, krenite od 2:10 u videu gde kažu:” Za Turijanske u Kvarijanske koloniste, Naseobina 5 se čini kao savršen dom za dekstro-proteinski život.” Kao što ste čuli, ovde se pominju Kvarijanci, što nije garancija da će se naći u Andromedi, ali nam daje nadu.

Kvarijanci su jedna od najznačajnijih rasa u Mass Effect trilogiji, ali su u isto vreme odbačena rasa od svih. Kvarijanci uspevaju da povrate svoju matičnu planetu u ME3, ali Andromeda se dešava pre tih događaja, tako da se oni i dalje nalaze u Migrantskoj floti.

BioWare nikad nije rekao da se oni neće pojaviti u igri, čak su na pojedinim mestima odavali male tragove koji idu u prilog pojave Kvarijanaca. Da li će ih biti ili ne, čini se da ćemo saznati kad budemo igrali Andromedu.

 

 

  • SAvram

    Malo je verovatno da se Kvarijanci nadju u Andromedi jer kao sto rekoste Andromeda zapocinje pre ME3 i nije logicno da Kvarijanci napuste Mlecnu galaksiju kad su se spremili da povrate svoju planetu od Geta. A inace Kvarijanaca i nema mnogo i na sve treba dodati njihova zastitna odela i njihov krh imuni sistem. I onda treba da putuju u nepoznatu galaksiju neznajuci da li uopte mogu da prezive tamo. Ali svakako bih voleo da vidim Kvarijance. Ako ne budu u singlplejeru, mozda budu u multiplejeru kao neki dlc. Mozda.

Naš Gaming Podcast

Facebook:

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!