PLAY! ; PLAY! Zine

Najavljen Total War: WARHAMMER 2!

Nije ni puna godina prošla od kada je izašao Total War: Warhammer, i već nam stiže nastavak ove odlične strategije koja je spojila čuveni Total War serijal i Warhammer seting. Igra koliko je hvaljena zbog odličnog izgleda i sjajnog gejmpleja, toliko su kasnije fanovi krenuli i da bacaju drvlje i kamenje na Segu, zbog objektivno skupih DLC-ova i ekspanzija, što je dovelo dotle da je Sega čak izbacila video gde pokazuje šta su sve igrači dobili besplatno.

Drugi deo donosi potpuno novu The Great Vortex kampanju i kontinente Lustria, Ulthuan, Naggaroth i the Southlands. Stižu i osam novih legendarnih Lordova, kao i 4 igrive rase koje će biti deo kampanje: Lizardmen, Dark Elves, High Elves i Skaven.

Ono što je posebno zanimljivo je da će neko vreme nakon izlaska nastavka doći do spajanja The Old World iz originalne igre i Naggaroth, Lustria, Ulthuan i the Southlands iz dvojke, koji će zajedno činiti jednu ogromnu kampanju koja će moći da se igra sa bilo kojom rasom koju posedujete. Tako da tehnički, ovo nije punokrvni nastavak, već više “drugi deo postojeće igre” poput velike ekspanzije, i nakon ovoga planira je još jedan deo koji će upotpuniti trilogiju.

Pogledajte promo trejler:

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!