PLAY! ; PLAY! Zine

Čovek dozvolio Twitch gledaocima da trguju akcijama sa 50,000 dolara

Ova vest defintivno nema veze sa video igrama, ali između video igara i igranja tuđim novcem na Twitchu izgleda da nema mnogo razlike.

Tokom poslednjih par godina, ljudi su na Twitchu kolektivno igrali skoro svaku igru, ali danas na Stock Streamu gledaoci imaju priliku da glasaju koje akcije kupiti, a koje prodati. Za ovu trgovinu, na raspolaganju imaju 50,000$, a ovaj novac dolazi iz džepa programera zvanog Majk, koji je pokrenuo ovaj Twitch kanal.

Kao i za svaku drugu igru iz Twitch Plays rubrike, instrukcije su proste. Igrači imaju pet minuta da glasaju koju će akciju žele da kupe, tako što u čet ukucaju prostu komandu. Kad prođe pet minuta, najpopularniji izbori bivaju automatski prosleđeni putem programa.

Vreme trgovine akcijama diktiraće otvaranje i zatvaranje berze, i osim toga Majk ne zna šta može da očekuje od ovakvog poduhvata ali planira da sa strimom nastavi sve dok ne ostane bez novca. Takođe je naveo kako mu je ovo sav novac koji ima, i da je spreman na svaku situaciju.

Za nekog ko nema iskustva u trgovini akcijama, sve ovo izgleda prilično fantastično. Ako želite da pomognete ili možda odmognete Majku, možete se priključiti strimu svakog dana dok je berza otvorena, posle 16h popodne po našem vremenu.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!