PLAY! ; PLAY! Zine

Game of Thrones trejler za novu sezonu!

Neprijatelji na istoku, neprijatelji na zapadu, neprijatelji na jugu, neprijatelji na severu su prve reči ovog trejlera, a zadnje reči su: ” Veliki rat je stigao”.

Kakav trejler nam je prikazan od strane HBO produkcije. Mnoge fanove je ostavio ravnodušne samim tim da nam je najavio Veliki rat koji toliko dugo čekamo da se desi. Za samo kratko vreme trejler je postao najinteresantnija stvar na internetu, a kako i ne bi pored toliko fanova.

Da li će Lanisteri (Lannisters) opstati pored toliko neprijatelja, da li je Arija (Arya Stark) uspela da pronađe Sansu(Sansa Stark), znamo da je Kalisi (Khaleesi, Daenerys Targaryen, Mother of Dragons …) rođena da bude na gvozdenom prestu (Iron Throne) ali da li će uspeti to i da ostvari, da li će Zimovrel (Winterfell) pod vodstvom Džona Snežnog (Jon Snow) uspeti da se vrati na staze stare slave, da li će ljudi sa zida uspeti da zaustave Bele Hodače (White Walkers) i da li će zmajevi imati presudnu ulogu u Velikom ratu?

Trejler nam je pokazao mnogo u ovih 108 sekundi, a opet nedovoljno da bi išta sami mogli zaključiti. Na nama ostaje da sačekamo 16. jul kako bi opet mogli da sa uživanjem nastavimo ovu neverovatnu priču Vesterosa (Westeros).

 

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!