PC

Najavljen Dragon Ball Fighters

Razvojni tim zaslužan za Blaz Blue i Guilty Gear tuče, koje su veoma cenjene, ali ne tako popularne među manje ozbiljnim igračima, radi na novoj Dragon Ball tabačini.

Dragon Ball Fighters je “2.5D” tuča sa tri protiv tri timskim borbenim sistemom, za PlayStation 4, Xbox One i PC. Izlazak se očekuje početkom sledeće godine.

Prošlog oktobra je izašao Dragon Ball Xenoverse 2 koji je bio 3D, dok će Fighters izgleda više podsećati na Budokai serijal, koji smo imali priliku da igramo na PlayStationu 2. S obzirom da na igri radi Arc System Works, lako se može desiti da ovo bude Dragon Ball tuča sa najdubljim borbenim sistemom.

Ostaje da vidimo da li će biti zastupljeni samo likovi iz Dragon Ball Z, ili i trenutno aktuelnog Dragon Ball Super animea.

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top