PC

Skoro čitav repertoar Telltale igara za samo 15$ na Humble Bundle

Pošto niko ne može da utiče na vrele letnje dane, Humble Bundle se rešio da nas ponovo rashladi velikim sniženjima. Ovoga puta u ponudi je veliki broj igara iz Telltale studija, po veoma niskoj ceni u odnosu na punu vrednost od 275$.

Za jedan dolar dobijate sledeće igre: Sam and Max 1. i 2. sezona, Puzzle Agent 1 i 2 deo, Bone epizoda 1 i 2, Hector: Badge of Carnage, Telltale Texas Hold’em, Poker Night at the Inventory i The Walking Dead prva sezona.

Ako uložite 7 dolara, uz gore navedene igre dobijate i Tales From the Borderlands, The Walking Dead: Michonne, The Walking Dead sezona druga, Game of Thrones i 50% popusta na The Walking Dead: The New Frontier. Tokom nedelje će u ovaj paket doći još neki naslov, svako ko kupi ovaj paket pre dolaska za sada nepoznatih igara dobiće ključeve čim one budu bile dostupne.

I za kraj, za datih 15$ biće vam dodate i Batman Tellatale serija, Minecraft: Story Mode i Minecraft: Story Mode Adventure Pass.

Ako želite, možete slobodno platiti više novca za željeni paket, zato što takvim poštenim činom donirate novac u humanitarne svrhe, što je praksa na Humble Bundle od osnivanja ove kompanije.

Bitno je napomenuti da u Humble Telltale Bundle ispod ponuđene igre stoji rejting koji ona ima na Steam platformi. Akcija traje do 1. avgusta, a još šest dana traje akcija Capcom naslova.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top