PLAY! ; PLAY! Zine

Dragon Ball FighterZ izlazi u februaru 2018. godine, tu je i novi trejler

Bandai Namco je na Gamescomu došao sa novim trejlerom za tabačinu Dragon Ball Fighter Z, koji nam prikazuje mnoštvo novih detalja, kao i konkretniji datum izlaska igre, a to je februar iduće godine.

Trejler nam pokazuje da igra izgleda skoro isto kao izvorni anime materijal sa odličnim 2D animacijama(za šta je zadužen Unreal 4 endžin), što u prethodnim naslovima nije bio slučaj. Tu je i gejmplej, koji nam pored već poznatih, otkriva i nova lica u rosteru boraca: Krilin, Picolo, a tu su Androidi 16, 17 i 18.

Jedina mana u trejleru je izotanak borbi Gokua i Vegete, ali ih možemo videti kao bonus za prednaručivanje, koji pored njih donosi i dva ekskluzivna lobby avatara i raniji pristup otvorenom beta testiranju. Bandai je najavio i CollectorZ izdanje ove tabačine, koja pored fizičke kopije igre i kutije za kolekcionare, donosi i knjigu sa tvrdim omotom, par slika, i Goku statuu, koja izgleda fantastično.

Priča govori o povratku zlih Androida predvođenim Androidom 16, željnih borbe sa glavnim karakterima. Multiplejer pored klasičnog moda, pruža i borbe 3 na 3.

Dragon Ball Fighter Z će biti dostupan za PC, PS4 i Xbox One, a otvorena beta nas očekuje u januaru 2018. godine, odnosno mesec dana pre izlaska igre.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!