PLAY! ; PLAY! Zine

Day of Infamy možete igrati besplatno tokom vikenda

Ako ste još uvek nesigurni po pitanju šta raditi ovog vikenda, tu je vikend besplatnog igranja za pucačinu Days of Infamy da vam olakša stvari.

Day of Infamy je odlična multiplejer pucačina sa tematikom Drugog svetskog rata u Evropi, i dobrodošla je za sve vrste gejmera. Igrači imaju prilike da se oprobaju u sedam raznolikih PVP modova i 3 co-op moda igranja sa velikim brojem autentičnih oružja koja se mogu unapređivati bajonetima, proširenim magazinima, bacačima granata i drugim.

Vikend besplatnog igranja je već počeo i trajaće sve 15. oktobra u 19h po našem vremenu na Steamu, a tokom ovog perioda svi igrači će dobijati duplo iskustvo. Za one kojima se igra svidi i odluče da je kupe pripremljen je popust od 50%, tako da Day of Infamy košta samo 10€.

Ovu pogodnost je razvojni studio New World Interactive, takođe zaslužan za Insurgency, pripremio u čast novog apdejta, koji donosi novu standardnu mapu, nazvanu Brittany, koja je dostupna za gotovo sve modove igranja, novu mapu za treniranje i hint sistem za nove igrače.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!