PLAY! ; PLAY! Zine

Creative Assembly zapošljava za rad na novom AAA projektu

Studio Creative Assembly, najpoznatiji po kreiranju Total War igara, zapošljava veliki broj ljudi za rad na novom projektu, za kojeg je jedan od zaposlenih za PCGamesN izjavio da je “najveći projekat višestrukog formata na kojem je Creative Assembly ikada radio”.

Oglasi za zapošljavanje stoje na zvaničnoj stranici studija, ali sem traženih pozicija nije otkriveno ništa drugo vezano za sam projekat. Traži se tehnički umetnik za rad na poboljšavanju vizuelnog kvaliteta i perfromansi i produkcije, a isto tako potrebno će biti komunicirati sa trećim licima, što znači da Creative Assembly sarađuje sa nekim drugim studijom u radu.

Traži se i viši dizajner igara, koji će imati zadatak na implementiranju ekonomije, progresije, tabela, izazova, događaja, što potvrđuje da se radi o multiplejer igri. Takođe, potreban je i vodeći dizajner sistema, sa zadatkom vođenja tima zaduženog za izradu gejmplej sistema, koji će raditi na izradi oružja, pokreta, sposobnosti i drugih ključnoh elemenata.

Creative Assembly je osnovan davne 1987. godine, a 2005. je kupljen od strane kompanije SEGA. Tokom svog postojanja studio je kreirao više od 30 igara, među kojima su najbrojnije one iz Total War serijala, a radili su još i na Alien: Isolation i Halo Wars 2.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!