PLAY! ; PLAY! Zine

Glasanje za “The Game Awards” igru godine je počelo

Polako grabimo ka kraju 2017. godine, što znači da je došlo vreme da se počne za glasanje za igru godine, kao i za omiljene igre u ostalim kategorijama posredstvom The Game Awards.

U svakoj od kategorija je ponuđeno po pet igara, a neke igre su pronašle mesto i u više kategorija. Pored standardnih(GOTY, najbolji RPG, itd.) možete glasati i za najboljeg strimera, najboljeg eSports igrača, gde se nalazi i profesionalni CS:GO igrač sa ovih prostora, Nikola ‘NiKo’ Kovač, i najbolji eSports tim.

Za igru godine su nominovani Legend of Zelda: Breath of The Wild, Super Mario Odyssey, PlayerUnknown’s Battlegrounds, Persona 5 i Horizon Zero Dawn.

Ove godine po prvi put postoji i  kategorija za najbolju igru kreiranu od strane studenata, gde će najbolju birati grupa developera koju čine: Tod Hauard iz Bethesde, Hideo Kodžima, Ilka Pananen vođa Supercell kompanije(Clash of Clans), Vins Zampela iz Respawn Entertainmenta i Kim Svift iz EA Motive.

Samo glasanje možete obaviti kucanjem pojma “the game awards vote” u pretragu ili putem zvaničnog sajta. Potom će se 7. decembra održati proglašavanje pobednika, koje svako može pratiti uživo.

Šta vi mislite, koja je po vama igra godine, da li će Nintendo pokupiti većinu nagrada ili će ga neko  drugi nadmašiti?

 

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!