PC

Metro Exodus će biti prikazan na The Game Awards

Nakon što je Metro Exodus najavljen na E3 sajmu novih detalja je bilo jako malo, ali ćemo na svu sreću dobiti našu dozu Metroa uskoro, pošto će tokom The Game Awards događaja,koji se održava 7. decembra, biti prikazan potpuno novi video.

Ova informacija dolazi direktno od samog producenta događaja, Džofa Kinlija, koji je nedavno najavio da će se na The Game Awards pojaviti Hideo Kožima, Norman Ridus i Giljermo del Toro, kao i da će biti prikazana nova mapa za popularni PUBG.

U najnovijoj igri popularnog serijala, kreiranog od strane pisca Dmitrija Gluhovskog i studija 4A Games, igrači prate avanture Artjoma u raznovrsnim avanturama sa izborima koji utiču na ishod krajnje priče, koju kao i u prethodnim nastavcima prati mračna atmosfera.

Metro Exodus očekujemo 2018. godine za PC, Playstation 4 i Xbox One.

Najnovije vesti

Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Pere Velimirovića 32
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top
%d bloggers like this: