PLAY! ; PLAY! Zine

Dark Souls 1 dobija remastered izdanje!

Verovatno najveća vest ovog dana jeste da čuveni Dark Souls, odnosno prva igra u triolgiji, dobija svoje remasterovano izdanje za PC, kao i za sve aktuelne konzole ove generacije – PS4, Xbox One i Switch!

Ovaj legendarni RPG iz 2011. godine važi za jednu od najtežih igara ikada, po kojoj su teške igre generalno počele da se nazivaju “Souls-like”. Dark Souls Remastered je planiran za ovu godinu, tačnije 25. mart.

Radiće u 60FPS, imaće FullHD grafiku (1080p umesto 720p, koliko je bio 2001. godine) i kvalitet tekstura optimizovan po modernim standardima, dok će na odgovarajućim platformama rezolucija moći da ide i do 4k.

Osim toga, ovo će biti prva igra u čitavom serijalu koja će imati posvećene multiplejer servere, a ne p2p, što je svakako za pohvalu, a podržavaće do 6 igrača u mp, umesto 4 iz originalne verzije.

Na kraju, samo za prave sladokuse i kolekcionare, najavljena je i Darks Souls Trilogy Box set, koji možete videti ispod, i koji pored remastera originala, sadrži i drugi i treći deo sa svim dodacima, kao i razne druge stvarčice u kojima će fanovi uživati.

 

 

 

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!