PC

Rust napušta Early Access, dobija povećane cene

Nakon 4 duge godine (decembar 2013. godine) u Early Accessu na Steamu i bezbroj zakrpi i promena, Rust dobija 1.0 verziju, ali će se i dalje nastaviti sa radom.

Kreator ove multiplejer surivival igre, Geri Njuman, je izjavio kako će igra 8. februara izaći i to bez ikakve pompe, promocija i drugog, već da je to “biznis kao i obično”.

Većina stvari se neće promeniti, ali Rust dobija povećanje cene sa trenutnih 20 na 35 dolara.

Ipak, igra je daleko od gotove i ceo tim će i dalje nastaviti da radi na novinama i ispravkama, kako bi sve bilo po volji igrača. Sada će postojati i dve verzije igre, ona stabilna i ona sa planiranim novinama (test verzija), i obe će moći da budu instalirane na jednom računaru, što će omogućiti aktivnije testiranje. Raspored ažuriranja je sada proređen i obavljaće se na svakih mesec dana.

Rust nije jedina igra koja nakon više godina napušta Early Access, pošto ove godine i DayZ dobija 1.0 verziju.

Nekako nam se čini da u vreme kada igre poput PUBG i Fortnite Battle Royal haraju, DayZ i Rust kao da dolaze iz nekih prošlih vremena. Ipak, daleko od toga da je vreme Rusta prošlo, po podacima sa Steam Spy, igru i dalje igra aktivno oko 700 000 igrača, koji su se barem na kratko ulogovali u igru protekle dve nedelje.

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top