PC

Onrush, trkačina studija Codemasters, dolazi i na računare

Onrush, najnovija trkačka igra iz studija Codemaster, je predstavljen na Paris Games Week događaju prošle godine sa etiketom “konzolne ekskluzive”, ali to nije predugo trajalo pošto developeri igru razvijaju i za PC.

Na zvaničnom blogu je objavljeno da će PC verzija će doći nešto kasnije tokom 2018. godine, dok će Onrush za Playstation 4 i Xbox One izaći 5. juna sa sve podrškom za 4K igranje na PS4 Pro XOne X uređajima. Jedna zamerka je to što neće biti dostupan lokalni multiplejer(split-screen), već samo onlajn igranje

Ovo nije klasična trkačina, pošto nije važno biti najbrži, već je za pobedu potrebno prikupiti što više poena kroz izvođenje vratolomija i uništavanje drugih vozača. Na raspolaganju su brojni motocikli i automobili kojima će igrači leteti po uzbudljivom off-road terenu.

Prvi prikaz gejmpleja očekujemo u narednom periodu, a za sada će nam dovoljan biti trejler za PGW, uživajte.

Najnovije vesti

Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Pere Velimirovića 32
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top