PC

Novi snimak iz Metro Exodus pokazuje svu moć Real-Time Ray Tracing tehnologije

Ovih dana je na GDC 2018 u San Francisku kompanija Nvidia predstavila svoju novu tehnologiju praćenja, pod imenom Real-Time Ray Tracing, o kojoj detaljnije možete pročitati na ovom linku.

Danas je poslednji dan GDC i studio 4A Games nas je počastio novim sjanim snimkom okruženja u Metrox Exodus, koji je zapravo Tech Demo i čija je svrha da nam pokaže svu moć ove nove tehnologije unutar Exodusa.

Nvidia i 4A Games su sklopili partnerski dogovor u kome će Nvidia dati puno tehničku podršku u radu na Metro Exodus, kako bi se maksimalno iskoristili potencijali ove nove tehnologije, imajući u vidu da se novi Metro odigrava mahom na otvorenim površinama, gde upravo refleksija svetlosti dolazi maksimalno do izražaja.

Pogledajte video i uživajte:

 

Najnovije vesti

Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Pere Velimirovića 32
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top
%d bloggers like this: