PlayStation 4

H1Z1 dolazi na Playstation 4

Battle Royale pucačina, H1Z1, je prešla veoma dug razvojni put na Early Accessu na Steam platfromi, a nedavno  je dobila 1.0 verziju i postala je besplatna za igranje, a sada su developeri iz studija Daybreak rešili da svoje čedo dovedu i na Playstation 4 konzolu.

Igra će biti poprilično redizajnirana i prilagođena za igranje na konzoli sa kontrolerom, a čak će i određeni gejmplej elementi biti izmenjeni, u vidu bržeg kretanja zone sa gasom i drugačijeg airdrop sistema, još je izostavljen i sistem kraftovanja, što će definitivno dovesti do bržeg tempa igre.

Takođe, očekuju nas izmene u kod dostupnosti oružja, zato ćemo po sletanju na mapu moći da nađemo svega 6 oružja prvog nivoa, dok će bolje puške, kao što je AR, biti dostupne samo kroz pakete sa zalihama.

H1z1 dolazi kao open beta naslov na PS4 i to već 22. maja.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top