PC

Beat Saber je trenutno igra sa najvišim rejtingom na Steamu

Dok je većina nas uživala u prvomajskom uranku, na Steam je tiho došao Beat Saber, koji je za kratko vreme dospeo na sam vrh liste najbolje rangiranih igara na Steamu od strane korisnika.

Verovatno se pitate – šta je to Beat Saber? U pitanju je VR naslov nastao po uzoru na kultni Guitar Hero, gde je potrebno “seći” male kockice predstavljene plavom i crvenom bojom kako bi ispravno odsvirali neku od pesama u vizuelno impresivnom stilu.

U trenutlu pisanja ovog teksta, Beat Saber na Steamu poseduje oko 2,000 ostavljenih utisaka od strane igrača od kojih je čak 99% pozitivno, čime su u pozadini ostali naslovi kao što su Portal 2, Factorio, One Shot, One Finger Death Punch i drugi, dok je na samom vrhu DLC za Witcher 3, ali se to ne računa kao igra.

Pratićemo kako će se dalje razvijati situacija sa ocenama i koliko dugo će Beat Saber ostati naslov sa najvećim rejtingom na Valveovoj platformi.

Ono što je još impresivnije je to što se Beat Saber na Steamu nalazi kao Early Access naslov, a znamo da se uglavnom za takve naslove vezuju lošije ocene zbog dosta problema, kojih izgleda ovde nema.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top