PLAY! ; PLAY! Zine

Prodaja Xbox One konzole za 15% bolja nego lane

Majkrosoftova Xbox One konzola ove godine počinje da beleži dosta bolji uspeh u odnosu na prošlu godinu, a za to je najbolji pokazatelj broj prodatih primeraka konzole trenutne generacije – Xbox One – koji je za 15% višu.

Čelnici nisu pokazali koja je cifra u pitanju zajedno sa procentima, ali je logično da je za bolju prodaju odgovorna Xbox One X konzola, znatno snažnija i sa mogućnošću pokretanja velikog broja igara u 4K rezoluciji.

U objavi još stoji da je i broj igrača na Xbox Live servisu porastao za 13 procenata sa preko 600,000 sklopljenih prijateljstava.

Predstavnici kompanije iz Redmonda su ovom prilikom ponovo poručili da su u jeku priprema za E3 2018, za koji pripremaju veliki broj novih igara i obećavaju da je to njihov najveći E3 do sada. Nadamo se da će stvarno biti tako, zato što su ovoj konzoli najpotrebnije dobre i kvalitetne ekskluzive.

Iako je po prodaji iza suparničkog Playstationa, dobro je videti da i Xbox uzima maha, zato što zdrava konkurencija može doneti dosta dobrih stvari.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!