PC

Steam Link stiže na telefone!

Ukoliko posedujete “pametne” televizore, sa android sistemima, verovatno ste do sada već čuli za Steam Link, stvarčicu koja vam omogućava da vaše igre sa računara, odnosno iz vaše Steam biblioteke, pokrenete na televizoru, putem Steam Linka (na slici iznad).

E pa, od sada ćete to moći da radite i na vašim pametnim telefonima! Valve je najavio da Steam Link u formi aplikacije stiže i za Android i iOS uređaje, i to već 21. maja.

Takođe, zajedno sa ovom aplikacijom stiže i Steam Video app, koja vam omogućava da sve filmove sa vašeg Steam naloga (da, Steam ima i filmove), takođe puštate direktno na vašem telefonu.

Živo nas zanima kako će ovo raditi u praksi, tako da jedva čekamo da isprobamo, pogotovo što će postojati podrška i za kontrolere, ali će vam za upotrebi Steam Linka biti potrebno barem 5Ghz  bežične mreže ili da uređaj bute direktno kablom nakačen na internet.

 

Najnovije vesti

Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Pere Velimirovića 32
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top
%d bloggers like this: