PlayStation 4

Days Gone stiže u februaru 2019. godine

Još jedna Playstation 4 ekskluziva je dobila konačni datum izlaska, stoga Days Gone nakon par odlaganja dolazi 22. februara iduće godine.

Trejler sa kojim je stigla objava datuma izlaska nas upoznaje i druge pretnje koje Sony Bend donosi u ovo zastrašujuće iskustvo preživljavanja na motociklu. To su zaražene životinje, poput puma i vrana, koje će napadati protagonistu.

U videu imamo prilike da upoznamo i druge ljude koji će se boriti rame uz rame sa protagonistom, Dikonom, a oni su bolje predstavljeni na Playstation blogu.

Osim borbe protiv freakera(pošto ih developeri ne zovu zombijima), igrači će se sukobljavati i sa kultistima koji poštuju ovu pošast i daju sve od sebe kako bi ih odbranili.

Pošto igra dolazi tek u februaru 2019. godine od Sonija i developera možemo očekivati dosta novih detalja i otkrivanje novih karaktera u igri tokom narednog perioda.

Najnovije vesti

Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Pere Velimirovića 32
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top
%d bloggers like this: