Mobile

Snapchat izgleda pokreće gejming platformu

Korisnici poznate platforme za slanje razmenjuvanje poruka i fotografija, Snapchat, su ranije imali prilike da vide pokušaj kompanije da gejming delimično dovede kroz određene filtere.

Prema nekim anonimnim izvorima, sada ova kompanija želi da štekne čvrsti stats u gejming industriji kreiranjem sopstvene platforme, čiji će korisnici moći da preuzimaju igre od developera, ali portal koji je otkrio ove navode, The Information, nije saznao da li će igre biti integrisane u sam Snapchat ili će moći da se igraju i negde drugde.

Snapova gejming platforma za sada nema zvanični naziv, ali je planirano da se ona pojavi ove jeseni. Jedva čekamo da vidimo kako će ovaj sistem funkcionisati pošto zabravo ima dosta potencijala, koji nije iskorišćen na pravi način.

Najnovije vesti

Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Pere Velimirovića 32
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top
%d bloggers like this: