PLAY! ; PLAY! Zine

Veliki apdejt za H1Z1 doneo novu mapu

H1Z1 je sada po popularnosti u senci drugih Battle Royale igara, ali i dalje ima posvećenu bazu fanova koju se developeri trude da održe(i prošire) konstantnim dodavanjem novog sadržaja.

Sada nam je studio Daybreak predstavio veliki apdejt koji nam je doneo novu mapu, nazvanu Outbreak, koja na po mnogim elementima podseća na onu originalnu. Mapa je formata 8×8 kilometara kvadratnih, što znači da će iskustvo biti sa blažim i sporijim tempom.

Developeri su se rešili da izmene i neke bitne gejmplej mehanike zbog kritika igrača na prethodni sistem. U pogledu gejmpleja prvo primećujemo izmene u animacijama, koje donose responzivnije iskustvo skakanja i trčanja, slično kao u periodu zvanom Preseason 3. Jedna od najpopularnijih oružja u igri je dobilo značajan buff, u vidu povećanja preciznosti za 60% kada se puca bez nišanjenja.

Više o ovim novinama i izmenama možete pročitati na Steam stranici igre, a Daybreak je objavio da planira da novu mapu planira da uskoro dovede i na Playstation 4 konzolu, gde je dobro prihvaćen po izlasku.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!