PLAY! ; PLAY! Zine

Netflix ne odustaje od Stranger Things igre i pored gašenja Telltale studija

Sredinom juna ljubitelje Stranger Things i Telltale igara dočekala je lepa vest da su Netflix i Telltale udružili snage da nam donesu igru baziranu na ovoj popularnoj TV seriji.

Ta vest se nažalost nikada neće ostvariti jer nas je krajem prošle nedeljle udarila surova realnost koja se krčkala već neko vreme, Telltale se gasi.

Ovo ujedno znači i da ništa od Telltale Stranger Things, ali ne znači i da je Netflix odustao od Stranger Things igre, što su odmah i potvrdili. Jezgro od 25 Telltale ljudi koje je ostalo da “ugasi svetlo” će završiti započete obaveze među kojima je i Minecraft: Story Mode za Netflix, dok se za Stranger Things igru sada ispituju neke nove opcije i kombinacije, odnosno traže se novi adekvatni partneri.

Iako nisu pomenute konkretne opcije, voleli bismo recimo da vidimo studije poput Supermassive ili Dontnod, da rade na ovom projektu jer su poznati po odličnim interaktivnim pričama, a ko zna, možda se Netflix reši, pa silne zarađene pare uloži u otvaranje sopstvenog studija, kao što su to već uradile neke druge produkcijske kuće.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!