PLAY! ; PLAY! Zine

Ring of Elysium je Battle Royale smešten u snežno okruženje

Dok mnogi PUBG igrači jedva čekaju da se konačno pojavi i mapa u zimskom ogruženju, na Steamu će se već sledeće nedelje pojaviti snežni Battle Royale, nazvan  Ring of Elysium.

Ring of Elysium već 19. septembra dolazi na Steam Early Access(a gde bi drugde), i sa sobom donosi par osveženja u žanr, pa tako snežno okruženje ne postoji iz estetskog razloga, već će postojati veliki akcenat na vremenskim prilikama.

Ono što je ovde caka je da smanjivanje teritorije uzrokuje pad temperature tokom meča, a sem smrzavanja, opasnost su i moguće lavine. Zajedno sa tradicionalnim vozilima, igrači za brže kretanje imaju snowboard, glajder i sekire koje se zabadaju u led.

Ako pomno pratite Battle Royale scenu možda vam je naziv ove igre već poznat, jer je Tencent nju predstavio još prošle godine za azijsko tržište pod nazivom Europa, ali kod nje nismo videli ni trunku snega.

Videćemo kako da li će Ring of Elysium pronaći svoje mesto na samom vrhu Battle Royale igara, pošto ove jeseni postoji velika konkurencija, a olakšavajuće za ovu igru je to što je besplatna za igranje

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!