PC

Mario ljubitelj ofarbao kombi u Mario motivima

Nije tajna da ljudi vole da na ovaj ili onaj način pokažu svoje strasti i da to pokažu drugima.

Neko nosi majice sa svojim omiljenim stvarima, neko možda uradi i tetovažu, ali retko ko oboji svoji kombi sa Mario detaljima!

Kao što možete videti ispod, jedan Redditor je podelio sa gejming fanovima svoj kombi, koji je ofarbao potpuno u duhu originalnog Mario naslova iz 1985. godine. I to ne u klasičnom “plavo nebo, zelena trava, braon zemlja” maniru prepoznatljivog prvog nivoa, već u duhu završnih nivoa kada se borimo protiv Bowsera kako bi spasili princezu.

Ono što je najbolje od svega, spašavanje princeze se savršeno uklapa sa otvarajem klizećih vrata kombija, pa kada ih otvorimo skroz, tada je i princeza u naručuju Marija, a tekst se menja! Kreativno, nema šta.

 

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top