PlayStation 3

Playstation Plus – besplatne igre za januar

Playstation Plus korisnici će i u novoj godini imati prilike da uživaju u specijalno odabranim naslovima koje će svakog meseca besplatno dobijati.

Januar nije izuzetak, tako da nas u prvom mesecu u godini očekuju sjajne igre za trenutnu i prethodnu generaciju konzola.

Playstation 4:

Soni je za igrače na četvorci pripremio igru koja nas vodi u predele i aktivnosti koje više odgovaraju zimskim mesecima, i to je Steep, igra kompanije Ubisoft u kojoj ćete se skijati na planinskim vrhovima i prolancima širom sveta. Druga igra je Portal Knights, koja u suštini predstavlja RPG u Minecraft svetu.

Playstation 3 i PS Vita:

Za Playstation 3 korisnike su pripremljeni Zone of the Enders u HD izdanju i ritmička igra Amplitude. Za fanove prenosive Vite su pripremljeni naslovi Super Mutant Alien Assault i Fallen Legion: Flames of Rebelion, koje su ujedno dostupne i na četvorci.

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top