PC

Džordž RR Martin, autor Igre Prestola, potvrdio da radi na igri koja nam stiže iz Japana!

HBO serija “Igra Prestola”(Game of Thrones) je posle osam sezona konačno došla do svog kraja, koji je, na žalost po fanove, ostavio gorak ukus u ustima mnogih.

Sve je nekako delovalo zbrzano, jeftino, nelogično i nedorečeno, što je po mišljenju nas iz redakcije prava šteta, tako da nam svima ostaje samo da sačekamo da Džordž Martin (autor serijala Pesma Leda i Vatre), konačno završi 6. i 7. knjigu.

Džordž je u međuvremenu juče objavio novi blog post na svom sajtu, i jedna jedina rečenica nam je momentalno skrenula pažnju. Naime, Džordž je između ostalih stvari na kojima trenutno radi pomenuo i da radi “kao konsultant na igri koja nam dolazi iz Japana”.

Sve dosadašnje igre bazirane na Game of Thrones/ASOIF franšizi su dolazile sa zapada, tako da ova informacija deluje veoma zanimljivo. Ovo možda dodatno hrani glasine od ranije, da studio From Sofware, tvorci naslova Sekiro i Dark Souls serijala, navodno već neko vreme rade na igri iz sveta Pesme Leda i Vatre.

Da li nas to možda očekuje “souls-like” Game of Thrones igra? Možda bi se dešavala negde iza zida ili na dalekom istoku Essosa, u mističnim predelelima bogatim magijom, kojih u ASOIF svakako ima puno. Potencijala ima na pretek, tako da jedva čekamo da vidimo šta se zapravo krčka iza zavese.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top