Vesti

Otkriveno kada Heavy Rain i Beyond: Two Souls stižu na PC

Nakon najave da će Playstation ekskluzive doći i na PC zahvaljujući kompaniji Epic Games, nismo dobili nikakvu objavu kada će se to i odigrati, barem ne do sada.

Quantic Dream je sada otkrio datume kada će se pojaviti demo verzije svojih igara kao i kada će izaći, na PC, ali konkretnih detalja jedino nema za Detroit: Become Human, koji će izaći na jesen.

Heavy Rain će svoju demo verziju dobiti 24. maja, a mesec dana kasnije, 24. juna, će postati dostupan za kupovinu po ceni od 20 dolara.

Sa druge strane, demo za Beyond: Two Souls će izaći 27. juna, a igra će postati dostupna za kupovinu takođe mesec dana kasnije sa cenom od 20 dolara.

I Detroit Become Human će imati demo verziju koja će se pojaviti ovog leta, ali tačan datum nije poznat.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top