Vesti

Twitch testira vrstu strimova koja će biti dostupna samo za pretplatnike

Postoji velika šansa da prosto praćenje vašeg omiljeno strimera na Twitch više neće biti dovoljno kako biste uživali u sadžaju koji vam on pruža, već ćete za to morati da se uhvatite i za novčanik.

Na Twitteru se pojavila informacija koja govori o tome da Twitch trenutno vrši testiranje strimova koji će biti dostupni samo pretplatnicima određenog kanala, dok će ostali biti izostavljeni, osim ako se ne preplate na kanal koji drži taj stream.

Naravno, ovo na neki način predstavlja primoravanje gledaoca da plaćaju za gledanje sadržaja u kojem su do sada uživali besplatno, ali ako se forsira može lako izazvati kontra efekat.

Sa druge strane, ova opcija bi eventualno dobro funkcionisala kod veliki kompanija, koje iovako naplaćuju korisnicima za gledanje. Tu bi najbolji primer bio WWE, gde bi eventualno gledaoci imali uvid u same pripreme događaja ili nešto slično.

Kako se vama čini sve ovo?

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top